Sign0ff

recycle&signoff

The Red Point in Top Deloitte 2010!

“Sapte companii romanesti dezvoltatoare de software au fost incluse in top 50 al companiilor central-europene de IT care au crescut cel mai mult in ultimii cinci ani, arata un comunicat al companiei de cercetare Deloitte care a alcatuit clasamentul in care sunt incluse firme care au raportat venituri anuale de cel putin 50.000 de euro pe an in ultimii cinci ani. Polonia are 11 companii in Top 50, iar Ungaria detine zece companii. Cea mai bine clasata companie romaneasca este TeamNet International din Bucuresti, locul doi in ierarhia generala.

Aflat la a 11-a editie, Deloitte Europa Centrala Technology FAST 50 include cele mai dinamice companii de tehnologie din regiune, in baza ratei de crestere a veniturilor din ultimii cinci ani (2005 – 2009). De asemenea, companiile trebuie sa detina proprietate intelectuala care contribuie semnificativ la veniturile operationale; sau sa dedice o parte substantiala din venituri pentru cercetare si dezvoltare de tehnologie.

Lista finalistilor din acest an include companiile romanesti TeamNet International (Bucuresti, locul doi, cu o rata de crestere de 3.120%), AROBS Transilvania Software (Cluj-Napoca, locul 13, +831%), Crys Computers (nou intrata, Bucuresti, locul 18, +635%), Fortech (nou intrata, Cluj-Napoca, locul 19, +629%), LASTING Software (Timisoara, locul 23, +541%), The RED Point (Iasi, locul 26, +510%) si Advantage Software Factory (Bucuresti, locul 41, +301%).

via

No comments yet»

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: