Sign0ff

recycle&signoff

stii?

Cand?
Joi, 3 decembrie, ora 12.00

Unde?
Strada Jules Michelet, nr.9

Cine?
YaU, un studio care promoveaza un concept neconventional de design de eveniment si obiecte asociate. YaU abordeaza creativ industria de organizare de evenimente si pune in scena concepte inovative pentru ocazii speciale, evenimente sociale si corporate.
Aceste evenimente se disting si datorita amenajarilor inedite si obiectelor decorative neconventionale, realizate de membrii echipei YaU si de alti artisti care le sunt parteneri.
Atuurile ce individualizeaza YaU sunt inovatia si viziunea diferita, nivelul inalt de personalizare a conceptelor, folosirea materialelor neconventionale si abordarea moderna si nonconformista.

Lansarea va avea loc la sediul firmei din strada Jules Michelet, nr.9 (zona Piata Romana) si va fi o provocare la emotie pentru fiecare dintre cei prezenti acolo. Oamenii vor fi invitati sa interactioneze cu obiectele create de YaU (lampi, aranjamente florale, masti, personaje tematice in dimensiune naturala), sa patrunda in spiritul YaU si sa-si exploreze emotiile.
In cadrul evenimentului va avea loc si spectacolul neconventional “Te iubesc? Te iubesc!” regizat de Chris Simion si pus in scena de actori de la teatrul D’Aya, o conferinta de presa si un cocktail.
Lansarea va reuni cu aceasta ocazie jurnalisti din zona de cultura, lifestyle si nu numai, si in general oameni interesati sa promoveze si sa sustina arta si bunul gust.
Evenimentul face parte dintr-o serie de astfel de manifestari incluse in planul de comunicare al atelierului YaU. Astfel ne propunem sa cream o relatie speciala cu publicul nostru existent si potential.
“YaU inseamna tinerete, dinamism, nonconformism, seriozitate, creativitate si nu in ultimul rand spirit liber.”

Advertisements

1 Comment»

  redover wrote @

Mda. Sustinem…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: