Sign0ff

recycle&signoff

Giger re|oaded

An old friend in a new light, chear ma bucur ca a luat cineva surrealismul lui H.R.  sa-l impinga mai departe si sincer sper ca in timp sa evolueze in aceeasi maniera in care la vremea lui Dali, Giger muta expresionismul in surrealist pentru a obitine un stil unic “Giger”

galerii

aici | aici

Advertisements

7 Comments»

  eee wrote @

spooky

  nepo wrote @

pai stil UNIC Giger, bro, cum sa mai existe altu ca el ? never, no way, absolutely NOT! :)) nenea din post e doar unul din generatia inspirata de Giger, dar e cu totul alta treaba…

  sign0ff wrote @

Nepo, experionismul nu a inceput sa u sa terminat cu Giger, nici necromantia nici pornografia.. biomecanicile sunt ale lui .. fireste, dar nu trebuie sa reducem un curent la un exeget, nu ar fi corect.. e bine ca exista o noua generatie care intelege tragicomicul vietii si preia greutatea de pe umerii greilor si o duce mai departe de asta ma bucur, iar “Beksinski” este ESTE un mare artist.. dar in cazul de fata tind sa cred ca giger este mai prezent in visele artistului chear daca forma de expresie poate fi adusa in zona Beksinski.

  nepo wrote @

tipul asta imi aduce aminte de Beksinski mai mult…

  redover wrote @

SignOff, nu sunt eu un expert in frumos dar ceea ce vad imi place extrem de mult…ar trebui sa faci un curs de cultura vizuala pentru astia ca mine…:))

  sign0ff wrote @

redover (nu te subestima, ia forta si creativitate DOAR sa nu fereshti ochii de la abominatiile si framantarile artistului in forma expresionist/surrealista), m’ash simtzi ipocrit si superficial sa tratez despre asa niste artisti, nu ma pot numara printre ei decat ca simplu privitor la “un fel de a fi mai pur si mai transcedental”.
eu prefer sa caut degenerarea curenteor existente, micii viitori Giger, tineri care publica in 2 bloguri cele 5 lucrari pentru care le-au ajuns banii de vopsele de pana acum in speranta ca unii sau altii vor cauta acel stil de expresie si-ii va motiva sa faca “PASUL”. Eu ii astept dincolo 😀

  redover wrote @

He he he…Creativ ca de obicei…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: